logo

Splošni pogoji uporabe spletne strani

Pravni pouk

Spletna stran zajema vse spletne strani na naslovu www.srebrni-nakit.si (v nadaljevanju: Spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v Spletno stran, je Futurnatur, prodaja nakita, d.o.o., Kamniška ulica 25, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Futurnatur d.o.o.). Vse vsebine in gradivo na Spletni strani ter  na vseh poddomenah in straneh, je last Futurnatur d.o.o..
Vsebina, ki je objavljena na Spletni strani je last Futurnatur d.o.o. in je avtorsko zaščitena. Vsebina, ki je objavljena na Spletni strani se lahko uporablja le v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, reproduciranje, razpečevanje ali kakršnokoli drugo posredovanje pisnega in grafičnega materiala delno ali v celoti brez pisne odobritve uredništva Futurnatur d.o.o.. To velja za vse grafično in pisno gradivo ter gradivo kakršnekoli druge oblike, ki je objavljeno na strani www.srebrni-nakit.si ter na vseh njenih poddomenah in straneh. Vse pravice so pridržane.
Če imate dodatna vprašanja v zvezi s Spletno stranjo, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

Pridržki

Podjetje Futurnatur d.o.o.  se bo trudilo, da na Spletni strani zagotovi najbolj točne in najnovejše informacije, vendar ne prevzema nobenih odgovornosti za posledice njihove uporabe. Uporabniki vso objavljeno vsebino na Spletni strani uporabljajo na lastno odgovornost. Niti podjetje Futurnatur d.o.o. niti nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi Spletne strani zato ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij, ki so objavljene na Spletni strani ali za kakršne koli napake oziroma pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
Futurnatur d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s Spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.
Podjetje Futurnatur d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Futurnatur d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebine na Spletni strani brez predhodnega obvestila. Futurnatur d.o.o. si pridržuje pravico, da uporabnike napoti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakšne odgovornosti za njihovo vsebino. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

 

Izjava o varovanju zasebnosti

Ko brskate po Spletni strani, brskate anonimno. Sledenje uporabe Spletne strani s strani anonimnih uporabnikov je namenjeno izključno analizi uporabe Spletne strani in ne omogoča vpogleda v osebne podatke posameznega uporabnika.

Kakršnikoli podatki, ki jih Futurnatur d.o.o. pridobi od oseb, prijavljenih v katero od storitev Spletne strani, so namenjeni izključno za rabo podjetja Futurnatur d.o.o., ter dejavnosti, ki jo izvaja. Futurnatur d.o.o. pridobljene osebne podatke varuje, obdeluje in uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).

Vaš spletni brskalnik namesti na vaš računalnik t.i. piškotke, ki omogočajo shranjevanje posameznih podatkov. Ti podatki med drugim omogočajo hitrejšo in učinkovitejšo uporabo Spletne strani. Ti podatki ne zajemajo osebnih podatkov posameznega uporabnika. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku lahko piškotke onemogočite, vendar na ta način morda ne boste mogli uporabljati posameznih storitev Spletne strani.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z varovanjem vaših osebnih podatkov na Spletni strani nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

 

Podatki o podjetju

Ime podjetja: Futurnatur, prodaja nakita, d.o.o.

Poslovni naslov podjetja: Kamniška ulica 25, 1000 Ljubljana
Telefonska številka: +386 (31) 311 136
Spletna trgovina: www.glamurnatur.si
E-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


Matična številka: 3561399
Davčna številka: 20804253
Zavezanec za DDV: Ne
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo, d.o.o.

Obrazec za odstop od prodajne pogodbe lahko dobite na naslednji povezavi:

OBRAZEC ZA ODSTOP OD PRODAJNE POGODBE